Verbouwen: van mooi naar mooier

Bouwen en verbouwen met Meijer staat voor kwaliteit van ontwerp tot oplevering. Grote en kleine verbouwingen gaan altijd op maat. Of het nu om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie gaat.
Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van:

  • persoonlijke aandacht en een goede samenwerking
  • hoogwaardige afwerking met gebruik van duurzame materialen
  • vakmanschap en een flexibele aanpak

_slider_goudenspar

Wilt u uw woning verbouwen?

Woonwensen veranderen. Voor een helder advies over uw verbouwing voor uw woning belt u Meijer. Het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of het renoveren van een badkamer. Het zijn slechts enkele van de talloze projecten die Meijer voor particulieren realiseert.

Amex

Een bedrijfspand of zorgcomplex verbouwen?

Meijer levert maatwerk op het gebied van interne verbouwingen en renovaties van bedrijfspanden, zorgcomplexen en horecagelegenheden. Voor de verbouwing streven wij naar zo min mogelijk verstoring van de bedrijfsprocessen. Betrokkenheid maakt dan het verschil. Met een strakke planning en een flexibele houding bij het uitvoeren van de werkzaamheden garanderen wij een voorspoedig verloop van ieder verbouwproject.

Voor grote verbouwingsprojecten werkt Meijer Bouw samen met een vast netwerk van gecertificeerde ondernemers en installateurs. Altijd onder supervisie en eindverantwoording van Meijer. Ook verzorgen wij onderhoud van uw bedrijfspand, want gedegen onderhoud verlengt de levensduur van uw bedrijfspand.

Neem contact op

Meer weten over verbouwen van woning of pand? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.