Vacature Assistent Hoofd financiële administratie

Meijer Facilitair is gevestigd in Sassenheim en is op zoek naar een Rechterhand hoofd financiële administratie. In deze rol ondersteun je het hoofd financiële administratie met diverse administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden. Heb jij een afgeronde opleiding op bedrijfseconomisch / administratief gebied, ervaring met een geautomatiseerd boekhoudpakket, Excel en affiniteit met de bouw? Wellicht is onderstaande vacature in een jong en groeiend bedrijf iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 september 2017 naar mailto:info@meijerfacilitair.nl.

img_26505382

Rechterhand hoofd financiële administratie

De rechterhand van het hoofd financiële administratie beschikt over een HBO werk- en denkniveau en heeft een afgeronde opleiding op bedrijfseconomisch / administratief gebied, bijvoorbeeld MBA of (studerend voor) SPD / HEAO BE of gelijkwaardig. Tevens heb je ervaring met een geautomatiseerd boekhoudpakket en Excel. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en discreet en je kunt planmatig en gestructureerd werken. Ervaring met de bouw is een pré.

We geven…

Omdat we zo veeleisend zijn, mag je ook wat van ons terugverwachten. Zoals een uitdagende baan in een jong, gezellig en groeiend bedrijf met een passend salaris en afwisselend werk. Bij ons is geen dag hetzelfde. Hoogvliegers houden wij niet tegen. Als wij groeien, groei jij mee.