Restaurant NENI, Amsterdam

Meijer heeft de opdracht gekregen voor de realisatie van Restaurant NENI. Het succesvolle en trendy restaurant bevindt zich op dit moment in Berlijn en Hamburg. NENI is gespecialiseerd in bijzondere gerechten uit het Midden-Oosten.

Restaurant NENI wordt het grootste restaurant van Amsterdam en gaat zich vestigen in de voormalige Citroëngarage, voor het Olympische Stadion. Het monumentale pand wordt grondig gerenoveerd door Bouwinvest. De details van de voormalige garage en showroom zullen niet geheel verdwijnen. De verlichting, hellingbanen en industriële uitstraling blijven bewaard. Meijer brengt alle bouwkundige indelingen aan en zal de bouwkundige plafonds en afwerkingen verzorgen. Ook voert Meijer divers metsel- en lijmwerk uit en brengt de vloeren en het tegelwerk aan.

Restaurant NENI krijgt plaats voor maar liefst 250 personen die kunnen genieten van de heerlijke gerechten. Ook is het mogelijk om verse broden te kopen bij de bakkerij. Loop je met de trap naar beneden, dan kun je een smakelijke cocktail nuttigen bij de speciale ‘Lemonmanbar’.

Aan het eind van dit jaar of begin volgend jaar is het mogelijk om te genieten van de sfeervolle ‘NENI vibe’ in Amsterdam.

image011 image010