Renovatie monumentale kantoorvilla Haarlem

Eind december 2014 is Meijer Bouwservice Amsterdam gestart met het verbouwen van een oude kantoorvilla in Haarlem. Deze karakteristieke villa bevindt zich aan het Florapark en wordt na een periode van leegstand getransformeerd tot tien prachtige appartementen. De luxe woningen worden voor de bouwvakvakantie gebruiksklaar aan de bewoners opgeleverd.

Indeling

De werkzaamheden omvatten het aanbrengen van een nieuwe indeling in het pand, zowel wat betreft constructie als woningscheiding. De afwerking is hoogwaardig; elk appartement wordt voorzien van een luxe badkamer en keuken. Zowel uit financieel oogpunt als voor het behoud van de monumentale status moesten bestaande contouren intact en monumentale details zichtbaar blijven.

Details

Tijdens de sloopwerkzaamheden kwamen veel vroegere details tevoorschijn, zoals een verloren ruimte boven een bestaande kamer en oude ensuite deuren die verstopt zaten in een wand. Ook diverse kozijnen met voorzetwanden en authentieke lambriseringen en betimmeringen worden in originele staat hersteld.

Wilt u een monument laten verbouwen of renoveren? Dit vraagt kennis van zaken, oog voor detail en een deskundige aanpak. Bij Meijer kunt u hierop vanzelfsprekend rekenen. Informeer naar de mogelijkheden via 0252-219 122.

kantoorpandhaarlem_nieuws