PostNL 1ste bewoner Oosthoutlaan, Sassenheim

Nieuws-postNL

PostNL vestigt zich als eerste bedrijf op het nieuwe te ontwikkelen bedrijventerrein aan de Oosthoutlaan.  Meijer is de eigenaar en projectontwikkaar van dit terrein.  Gisteren is dit doormiddel van een persbericht officieel bekend gemaakt op het gemeentehuis van Teylingen. Hierbij waren alle belanghebbenden en uitgenodigde regionale pers bij aanwezig.

PostNL realiseert op het terrein een gebouw van circa 6.000 m2. De locatie sluit perfect aan op de wensen van PostNL, omdat het dichtbij de snelweg A44 ligt. Vooral zeer praktisch, omdat het verzorgingsgebied ligt tussen Amstelveen en iets boven Den Haag grove weg genomen.

Ook de gemeente Teylingen is erg blij met de komst van Post NL. “Het levert een enorme  boost voor de economie en werkgelegenheid in de regio op,” aldus wethouder Bas Brekelmans. Teylingen toont met de komst van PostNL aan een geschikte vestigingsplaats te zijn voor bedrijven van formaat. Voor de regionale economie is het een positieve ontwikkeling dat meer bedrijven zich gaan vestigen in Teylingen.

Halverwege oktober 2015 gaat Post­NL  starten met zijn activiteiten.