Vakkundig verbouwen

Eén van de belangrijkste speerpunten in onze bouwprojecten is persoonlijk contact. Van de eerste ontmoeting tot de verbouwing en ook nog ver daarna. Wij informeren u graag over ons bouwbedrijf, maar luisteren het liefst naar wat ú ons te vertellen heeft.

Al meer dan 75 jaar levert Meijer maatwerk op het gebied van bouwen, renovatie en onderhoud van zowel woningen als werkruimtes. Vakkundigheid en gedrevenheid is waar we voor staan. Onze projecten zijn hiervan het bewijs.

 

 

Over Meijer

75 jaar ervaring in bouwen

In ruim 75 jaar tijd heeft Meijer als bouwbedrijf in Zuid-Holland een indrukwekkend bestand ontwikkelt in de utiliteitsbouwwoningbouwverbouw, onderhoud & renovatie en zorg. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Sassenheim opereren wij in een groot deel van Nederland.

Meijer levert maatwerk van topkwaliteit. Vakkundig en gedreven. Het tastbare bewijs hiervan is ons ruime portfolio van gerealiseerde projecten en tevreden zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Meijer kenmerkt zich door:

  • Klantvriendelijke en persoonlijke benadering
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Full service benadering
  • Voortdurende innovatie
  • Duurzaam ondernemen

Dichtbij de klant

Meijer Bouw – actief in utiliteitsbouw en woningbouw – werkt vanuit Sassenheim en is voornamelijk actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Meijer Bouwservice – actief in verbouw, renovatie en onderhoud – beschikt over drie regionale vestigingen die de taal van de streek spreken en dicht bij haar klanten staan. Meijer Bouwservice is werkzaam in de regio’s Groot Amsterdam, Leiden, de Duin- en Bollenstreek, regio Haaglanden en Rotterdam.

LEAN bouwen

Bouwen doe je als bouwer nooit alleen. Het is een samenwerking met diverse andere disciplines die gezamenlijk vorm geven aan het gebouw. Meijer bouwt LEAN. Lean bouwen stelt Meijer in staat tot verbetering van de kwaliteit, reductie van faalkosten, kortere doorlooptijden en uiteindelijk lagere kosten. Aan de hand van deze uitgangspunten worden verspillingen op een gestructureerde wijze geëlimineerd, zodat de toegevoegde waarde voor de klant stijgt.

Kantoor Meijer