Oplevering Antoniuslaan, Sassenheim

Halverwege augustus 2016 is Meijer gestart met de verbouw van een woning op de Antoniuslaan in Sassenheim. De bewoners hadden na lang wikken en wegen besloten om de woning te verbouwen in plaats van te verhuizen, aangezien zij het prima naar hun zin hadden op deze rustige locatie. Het woonhuis is flink aangepakt. Allereerst is een staalconstructie geplaatst om de hoek van het woonhuis te kunnen slopen. In de gehele woning is daarnaast vloerverwarming geplaatst.

In de woning is parket gelegd en in de keuken is een mooie stenen vloer geplaatst. In het huis is veel gebruik gemaakt van het buitenlicht door het plaatsen van lichtkoepels, stalen schuifdeuren met glas en een mooie erker. De bewoners zijn gek op koken en hebben als kers op de taart een prachtige keuken laten plaatsen. Leuk detail: onlangs is het uitvoerende  team van Meijer uitgenodigd voor het diner. Een bijzondere avond!

 

ANTONIUS222