Verbouwing woonhuis Sassenheim

“Op advies van goede buren heb ik vier jaar geleden contact met Meijer opgenomen voor diverse bouwwerkzaamheden aan ons huis. Aangezien dit destijds zo goed is verlopen, heb ik ze weer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ik vond het destijds vooral erg prettig dat de werkzaamheden achter elkaar doorgingen zonder dat iemand naar een andere klus moest. Daar is geen sprake van geweest. Meijer houdt zich aan zijn woord en dat is heel wat waard!

Wij hadden de wens om een vaste trap naar zolder te maken. Alleen door het schuine dak waren de mogelijkheden hiervoor beperkt. Een mooi voorbeeld van hoe iets wat simpel lijkt, nog knap lastig blijkt in de praktijk. Uiteindelijk zijn wij met elkaar tot een oplossing gekomen. Dit resulteerde in een complete herinrichting van onze 1ste verdieping. Zo zijn de slaapkamers voorzien van een inloopdouche, is de oude badkamer omgebouwd tot witgoedruimte en door een stukje hiervan af te bakenen kon de trap worden gerealiseerd. Mijn complimenten gaan uit naar timmerman Ruud Turenhout, een man met gouden handen!

Tot slot, ik heb geleerd dat communicatie tussen opdrachtgever en aannemer goed moet zijn. Belangrijk is dat je naar elkaar luistert en open staat voor elkaars ideeën. Er moeten soms op het laatste moment dingen gewijzigd worden. Het is dan belangrijk om samen tot de beste oplossing te komen. Dat lukt met Meijer altijd prima.” – Carla Henrotte.