Hoogvliet Supermarkten

“Meijer heeft voor ons het pand aan de Koetsiersweg in Sassenheim verbouwd om het tijdelijk geschikt te maken als supermarkt. Daarnaast moest het gedateerde gebouw weer de uitstraling krijgen die het zo nodig had.” – Gerard van den Berg

 

Freight Line Europe

“Wij hebben voor Meijer gekozen, omdat wij tijdens de gesprekken voorgaand aan de aanbesteding het beste gevoel hadden dat wij daar een vertrouwde partner aan zouden hebben. Daarnaast sprak de ervaring die zij hebben met het werken volgens een Leanplanning mij ook erg aan. De samenwerking verloopt wat mij betreft vlekkeloos. Door de adviezen van Meijer tijdens de bouw hebben we adhoc betere resultaten kunnen bereiken dan gedacht. Ik ben van mening met de keuze voor Meijer je als bedrijf tijdens een bouw als die van ons een hele toegevoegde waarde in huis hebt gehaald. Wat mij betreft word dit zeker vervolgd.” – Rob Heyder

 

GBI van Dijk

“We hebben gekozen voor Meijer, omdat zij uiteindelijk de scherpste offerte aanboden. Daarnaast vinden wij het erg prettig dat zij een ruime ervaring in de utiliteitsbouw hebben. Tot op heden verloopt de samenwerking naar volle tevredenheid. Ook tijdens de bouwvergaderingen is het contact met de collega’s van Meijer, onderaannemers en architect bijzonder prettig.

Leuk om te weten is dat Meijer al 25 jaar een trouwe klant is. Met enige regelmaat komen de directie, werkvoorbereiders, uitvoerders en personeelsleden goederen, zoals ijzerwaren en materieel afhalen. Het klikt erg goed tussen ons, omdat Meijer garant staat voor vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Belangrijke aspecten waar ook GBI van Dijk Sassenheim voor staat.” – Jan van Dijk

 

Basisschool De Egelantier

“Recentelijk heb ik met Meijer intensief samen gewerkt tijdens de bouwwerkzaamheden voor de Brede school St. Victor in Noordwijkerhout en de Brede school De Egelantier in de Zilk.

De samenwerking was prettig en complementair. Zowel vanuit de werkvoorbereiding als vanuit de bouw liep het proces gestroomlijnd. Hoewel je als architect alles zo goed mogelijk probeert uit te zoeken en voor te zijn, zijn er op iedere bouw zaken die op de bouwplaats anders uitkomen. Het goede aan Meijer is dat afwijkingen ruimschoots op tijd door de werkvoorbereider en de uitvoerder werden gesignaleerd, zodat we gezamenlijk naar een goede oplossing konden zoeken die geen afbreuk doet aan het eindresultaat. Ik zou Meijer omschrijven als een goede partner met liefde voor het vak.” – Pieter Benschop van architectenbureau Korbee van der Kroft Architecten BNA uit Noordwijk.

 

Verbouwing uitvaartcentrum Lisse

“We hebben service en klantvriendelijkheid daarbij hoog in het vaandel staan. Destijds hebben wij voor Meijer gekozen, omdat zij de scherpste offerte aanboden en een vertrouwde naam in de regio hebben.

De samenwerking verliep in goede harmonie, met af en toe wat strubbelingen, maar Meijer had altijd 1 doel voor ogen en dat was het project op tijd en goed afleveren. Daarin zijn ze geslaagd. Meijer is een bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten en over het algemeen werkt met een stel goede onderaannemers. In samenwerking met ons eigen mensen is er heel veel werk verzet in korte tijd. Daar zijn we heel dankbaar voor en het resultaat mag er zijn!” – Jacques Reeuwijk, voorzitter Uitvaartcentrum Bollenstreek.

Santa Barbara

Verbouwing woonhuis Sassenheim

“Op advies van goede buren heb ik vier jaar geleden contact met Meijer opgenomen voor diverse bouwwerkzaamheden aan ons huis. Aangezien dit destijds zo goed is verlopen, heb ik ze weer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ik vond het destijds vooral erg prettig dat de werkzaamheden achter elkaar doorgingen zonder dat iemand naar een andere klus moest. Daar is geen sprake van geweest. Meijer houdt zich aan zijn woord en dat is heel wat waard!

Wij hadden de wens om een vaste trap naar zolder te maken. Alleen door het schuine dak waren de mogelijkheden hiervoor beperkt. Een mooi voorbeeld van hoe iets wat simpel lijkt, nog knap lastig blijkt in de praktijk. Uiteindelijk zijn wij met elkaar tot een oplossing gekomen. Dit resulteerde in een complete herinrichting van onze 1ste verdieping. Zo zijn de slaapkamers voorzien van een inloopdouche, is de oude badkamer omgebouwd tot witgoedruimte en door een stukje hiervan af te bakenen kon de trap worden gerealiseerd. Mijn complimenten gaan uit naar timmerman Ruud Turenhout, een man met gouden handen!

Tot slot, ik heb geleerd dat communicatie tussen opdrachtgever en aannemer goed moet zijn. Belangrijk is dat je naar elkaar luistert en open staat voor elkaars ideeën. Er moeten soms op het laatste moment dingen gewijzigd worden. Het is dan belangrijk om samen tot de beste oplossing te komen. Dat lukt met Meijer altijd prima.” – Carla Henrotte.