Hoogvliet Supermarkten

Meijer laat graag regelmatig een opdrachtgever aan het woord. Dit keer is dat Gerard van den Berg, manager bouw en techniek van Hoogvliet Supermarkten. “Meijer heeft voor ons het pand aan de Koetsiersweg in Sassenheim verbouwd om het tijdelijk geschikt te maken als supermarkt. Daarnaast moest het gedateerde gebouw weer de uitstraling krijgen die het zo nodig had.”

Hoogvliet Supermarkt

Hoogvliet is een supermarktbedrijf met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Hier wordt dagelijks topsport bedreven door het leveren van producten van de beste kwaliteit en de laagste prijs. Het draait om de mensen die er werken én de mensen die er kopen.

Verbouwing

Binnen Hoogvliet draagt de heer Van den Berg de verantwoording voor en geeft hij leiding aan een fantastisch team dat alle winkelaanpassingen, verbouwingen en het onderhoud van de Hoogvliet-winkels perfect verzorgt. Hij vertelt over de samenwerking met Meijer: “Meijer kwam op ons pad en we vonden elkaar snel in het project dat wij wilden realiseren. Toen wij aangaven 18 juni te willen openen aan de Koetsiersweg lag er een grote uitdaging op tafel. Meijer was direct enthousiast en ging er volledig voor. Lange dagen, op vreemde tijden, maar uitvoerder John van Zonneveld bleef lachen en raakte ook steeds meer in de ban van het ambitieuze plan. Toen we eenmaal binnen aan de slag gingen, wisten we dat we het gingen halen.

Ambitieus

Nadat we hadden verteld wat we van plan waren, zagen we eerst wat verbaasde gezichten. Dat was echter snel over. Schouders eronder, geen lange verhalen maar direct actie. Heerlijk om zo te werken… dat zie je nog wel eens anders. Toen Meijer bezig was vond de hele ploeg het ook leuk en de strakke tijdlijn gaf juist een enorme stimulans. Hartstikke fijn dat we met een bedrijf uit Sassenheim zoiets moois in zo’n korte tijd hebben neergezet. Het hele team van Meijer: ontzettend bedankt, wij zijn trots op wat er staat!”

Hoogvliet Supermarkten