Even voorstellen… Daniëlle van Montfoort

Sassenheim, december 2015 – Daniëlle van Montfoort is nu ruim twee jaar werkzaam bij Meijer als administratief medewerkster. Hoog tijd om zich even voor te stellen! De 35-jarige Leiderdorpse heeft een hbo-marketingachtergrond en diverse andere opdrachtgevers achter zich gelaten, voordat ze bij ons kwam werken.

Facturen

Het controleren en verwerken van inkomende facturen, het verstrekken en bijwerken van projectinformatie aan collega’s, het verwerken van uren, het aannemen van telefoon… een greep uit de vele werkzaamheden die Daniëlle voor Meijer verricht. “Ik heb altijd graag met cijfertjes gewerkt en daar heb je genoeg mee te maken als je op de afdeling Administratie werkt. Ook de samenwerking met collega’s is erg leuk.”

Werkzaam in de bouw

Vanaf haar studietijd is ze al werkzaam in de bouw en daar is ze eigenlijk altijd blijven plakken. Meijer is dan wel een kleinere organisatie dan ze gewend is, maar een familiebedrijf met zeer betrokken werknemers. Per 1 februari 2016 komt zij voor onbepaalde tijd in dienst. “Daar ben ik erg blij mee en ik vind het fijn dat ik mijn steentje mag blijven bijdragen.”

Even voorstellen… Daniëlle van Montfoort