Even voorstellen…

Amsterdam, oktober 2015 – Wellicht heeft u collega Tom Kuijkhoven al wel eens de hand geschud? Tom is op zijn zeventiende bij Meijer gestart als leerling timmerman en is hier na 2,5 jaar nog steeds met plezier werkzaam. Inmiddels bij Bouwservice waar hij goed zijn ei kwijt kan.

Bouwservice

Tom is via de timmeropleiding van opleidingsbedrijf Bouwmensen Midden-Holland bij Meijer binnengekomen. Hij werkt vier dagen en gaat één dag per week naar school. Door daadwerkelijk aan de slag te gaan, leer je het vak immers het beste uit te oefenen. Zijn eerste project was de nieuwbouw van basisschool De Egelantier in de Zilk. Inmiddels, na 2,5 jaar, werkt hij voor Bouwservice. Hij kan hier beter zijn ei in kwijt dan bij nieuwbouwprojecten.

Prettige werkgever

Vooral het preciezere, mooie timmerwerk spreekt Tom aan evenals de variatie in projecten. “Meijer is een prettige werkgever. De werksfeer onderling is goed. Doordat Meijer een allround aannemer is, krijg je gevarieerde klussen van kwaliteit, de ruimte en de vrijheid om mee te denken en dingen zelf te proberen. Dat vind ik super, dat mag echt niet overal”, aldus Tom.

Opleidingsbedrijf Bouwmensen Midden-Holland

Meijer vindt het belangrijk dat jongeren opgeleid worden in de verschillende bouwberoepen en werkt daarom al ruim twintig jaar samen met opleidingsbedrijf Bouwmensen Midden-Holland. Met een goede opleiding en praktische werkervaring beschikken leerlingen over voldoende kennis om in de bouw aan het werk te komen en door te groeien. En het werkt: veel van de huidige Meijer-collega’s zijn oud-leerlingen die nu functies vervullen van timmerman tot vestigingsmanager.

Even voorstellen…