Meijer zoekt collega’s!

Meijer is per direct op zoek naar: Meewerkend Uitvoerders | Timmerlieden (fulltime). Heb jij de passie en ben je gedreven om mooie werken te maken, dan zit je bij ons gebeiteld!

Meewerkend uitvoerder

Een leidinggevende, meewerkend uitvoerder met de nodige contactuele eigenschappen, MBO-niveau met minimaal 2 jaar werkervaring of vergelijkbare ervaring in deze functie. Een stevige coördinator met verantwoordelijkheid voor het uitvoerende werk op de bouwlocatie die tevens bereidt is zelf mee te werken op de projecten. Van het inrichten van de bouwplaats en het instrueren van het personeel tot het bewaken van de leveranciersprestaties, de projectvoortgang en het oplossen van klachten. Vanaf de eerste paal tot en met de oplevering. Klik hier om alvast kennis te maken met jouw collega’s en wat de functie inhoudt.

Timmerman

Onze kersverse timmerlieden moeten alles kunnen, ervaring hebben en vakmanschap leveren om de puntjes op de i te zetten. Natuurlijk zie je er daarnaast verzorgd uit en ben je niet bang voor een praatje met onze klanten. Rijbewijs B is inmiddels in je bezit en E zou mooi meegenomen zijn zodat je bijvoorbeeld je eigen bagage mee kan nemen.  Klik hier om alvast kennis te maken met jouw collega’s en wat de functie inhoudt.

Wij geven…

Omdat we zo veeleisend zijn, mag je ook wat van ons terugverwachten. Zoals een uitdagende baan in een jong, gezellig en groeiend bedrijf met een passend salaris. En afwisselend werk, want bij ons is geen dag hetzelfde. Hoogvliegers houden wij niet tegen. Als wij groeien, groei jij mee!

Zin in nieuwe collega’s?

Stuur dan je motivatiebrief en CV  naar info@meijerbouw.nl. Voor meer informatie over deze functies en ons bedrijf kun je bellen naar  T (0252) 21 91 22.  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

dream-job-2904780_1280