Klant aan het woord – Lucien de Rooij

Dit keer is het woord aan Lucien de Rooij van Optisport. Met circa 300 locaties verdeeld over heel Nederland is deze organisatie specialist in de exploitatie en het beheer van onder andere zwembaden, schaatsbanen en multifunctionele sport- en welzijnscentra. Met betrekking tot de sportlocaties is Optisport veelal, namens gemeenten, verantwoordelijk voor het onderhoud.

De heer de Rooij vertelt: “De firma Meijer staat bij verschillende gemeenten bekend als een betrouwbare partij en werd daarom meegenomen in het offertetraject.” De mooie opdracht werd Meijer gegund en wij hebben uiteenlopende werkzaamheden mogen verzorgen, bijvoorbeeld: de verbouwing van binnenspeeltuin Avontura Delft,  renovatiewerkzaamheden in zwembaden in Rijswijk, ’s Gravenzande en Schiedam, het vervangen van binnen- en buitendeuren in Groenoordhal Schiedam en in sportcentrum VreeLoo in de Lier. Tijdens het project nam Optisport de rol aan van opdrachtgever én toezichthouder.

De klant kijkt terug op een vruchtbare samenwerking: “Wij zijn tevreden over de uitvoering en de afronding van het werk. Meijer is een breed georiënteerd bouwbedrijf dat de kwaliteit van offertetraject tot oplevering goed bewaakt. Men kwam gemaakte afspraken na en wij als opdrachtgever werden hierbij tot een minimum belast.”

optisport