Klant aan het woord

Nieuws-postNL
Meijer laat graag Rob Heyder van Freight Line Europe; een transport bedrijf gespecialiseerd in het exporteren van AGF, bloemen en andere verse producten aan het woord. Meijer Bouwservice Rotterdam is verantwoordelijk voor het inbouwen van kantoren en het aanpassen van de bedrijfshal voor het nieuwe onderkomen. Rob Heyer is voor deze nieuwbouw projectbegeleider en algemeen aanspreekpunt voor de bouw.

Juiste keuze!

Verder houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van de organisatie van dit mooie bedrijf. Rob vertelt: “Wij hebben voor Meijer gekozen, omdat wij tijdens de gesprekken voorgaand aan de aanbesteding het beste gevoel hadden dat wij daar een vertrouwde partner aan zouden hebben.

Daarnaast sprak de ervaring die zij hebben met het werken volgens een Leanplanning mij ook erg aan. De samenwerking verloopt wat mij betreft vlekkeloos. Niet dat er nooit iets is, maar door deze opzet kunnen wij snel met elkaar schakelen. Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Ook door adviezen van Meijer tijdens de bouw hebben we adhoc betere resultaten kunnen bereiken dan gedacht.

Voor herhaling vatbaar

Ik ben van mening met de keuze voor Meijer je als bedrijf tijdens een bouw als die van ons een hele toegevoegde waarde in huis hebt gehaald. De uitvoerder en projectleider denken graag met je mee en als zij vinden dat we het beter anders kunnen oplossen, wordt dit overlegd. Deze wijze van samenwerking heeft ons een aantal besparingen opgeleverd. Ik ben dus helemaal happy met Meijer. Wat mij betreft wordt dit zeker vervolgd”.