Klant aan het woord: AC Loogman

Aalsmeer, oktober 2015 – Meijer laat graag regelmatig een opdrachtgever aan het woord. Dit keer is dat Christine Loogman. Zij is mededirecteur van AC Loogman; een groothandel in consumptieaardappelen in Aalsmeer. “Meijer heeft voor ons een nieuwe bedrijfshal met kantoor gebouwd”.

Familiebedrijf

AC Loogman is een specialist in het sorteren, wassen en verpakken van kwaliteitsconsumptie aardappelen en levert met eigen transport aan retail, groot-en kleinhandel. Ook doen zij een deel import en export. Al sinds 1953 is dit familiebedrijf in de AGF sector actief.

Ons prettig voelen

Binnen AC  Loogman voert Christine Loogman samen met Ad Loogman, de directie. Zij vertelt over de samenwerking met Meijer: “Voor ons stond centraal dat wij ons prettig moeten voelen, gelukkig was dat bij Meijer direct het geval. Zo was de offerte van Meijer zeer duidelijk en flexibel betreffende onze wensen.  Het project is nu bijna afgerond, en de samenwerking verloopt tot op heden goed. De afgelopen periode hebben we nagenoeg dagelijks contact met de uitvoerders gehad en kwamen we bijna wekelijkse bijeen voor bouwvergaderingen.

Professioneel

Als je met 1 woord Meijer moet beschrijven; professioneel. Ze werken zeer netjes (dit geldt ook de onderaannemers), snel en op schema. Tot slot, maar niet onbelangrijk, zij komen hun afspraken na. Kortom, een prettige partij om mee samen te werken!”

loogman2_nieuws

loogman1_nieuws