Maatwerk en persoonlijk contact.

Meijer realiseert hoogwaardig maatwerk in samenspraak met een vertrouwd netwerk van architecten, installateurs en onderaannemers. Meijer werkt hierbij vanuit een totaaloplossing, waarin heldere afspraken en persoonlijk contact centraal staan. Met veel aandacht voor architectuur en wooncomfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt Meijer een stevig fundament voor elk droomhuis.

ENERGIEZUINIGE woningbouw

De medewerkers van Meijer staan bekend om hun nuchtere aanpak en houden alle ontwikkelingen op woongebied nauwlettend in de gaten. De keuzes en adviezen baseert Meijer dan ook altijd op de laatste inzichten. Dit zorgt voor innovatieve oplossingen, duurzaam gebruik van materialen en een hoogwaardige afwerking. Zo zorgt Meijer voor een aangenaam leefklimaat, nu en in de toekomst.

Bij Meijer bent u voor woningbouw verzekerd van:

  • uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen
  • één vast contactpersoon
  • gespecificeerde begroting
  • uitgebreide garantie

Met onze eigen machinale werkplaats spelen wij snel en flexibel in op gewijzigde wensen en omstandigheden.

Bouwen of verbouwen

Niets is persoonlijker dan de wensen en ideeën voor de verbouwing van uw woonhuis of een nieuw te bouwen woning. Meijer vertaalt uw wensen naar de verbouwing van uw droomvilla of bouw van een dakkapel. Met kwaliteit als eindresultaat, maar ook als uitgangspunt bij het aangaan en onderhouden van relaties. Al vele projecten zijn u voorgegaan.

Op ons kunt u bouwen

Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Ook na de oplevering blijven wij aanspreekbaar op de kwaliteit van ons werk. Kortom: als klant van Meijer weet u op ieder moment precies waar u aan toe bent.

Meer weten over woningbouw? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.