Gebouwen met een verhaal.

Duurzaam, gebruiksvriendelijk en representatief. Deze kenmerken zijn typerend voor de projecten die Meijer binnen de utiliteitsbouw realiseert. Hierbij combineert Meijer een jarenlange bouwkundige ervaring met actuele kennis van innovatieve en hoogwaardige materialen. Meijer is onderscheidend in zowel het eindresultaat als haar werkwijze. Met heldere communicatie, een fullservice benadering, en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding staat Meijer garant voor projecten die meer zijn dan een visitekaartje voor de opdrachtgever.

Maatwerk

Of het nu gaat om een groot logistiek complex, kantoorgebouw of een kleinschalig winkelpand, Meijer realiseert uw nieuw- of verbouwproject van A tot Z. Een belangrijk onderdeel van ieder project is een persoonlijk gesprek over de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers. Want utiliteitsbouw volgens Meijer is in de eerste plaats maatwerk. Op basis van onze bouwkundige expertise en onze kennis van de nieuwste technologieën, kan Meijer aan de meest specifieke wensen voldoen. Ook voor specialistische projecten bieden wij innovatieve oplossingen.

Kwalitatieve volumebouw

Vakkundig en efficiënt. Zelfs in het geval van krappe deadlines gaat Meijer adequaat te werk. De organisatie van Meijer is slagvaardig en gedreven. Onze specialisten hebben de kennis en routine om binnen relatief korte tijd grootschalige projecten te realiseren. Kortom kwalitatieve volumebouw waarbij snelheid en afwerkkwaliteit in goede harmonie samengaan. Ook de balans tussen volume en representatie houdt Meijer zorgvuldig in evenwicht.

Duurzaam en Kwaliteit

Het maatwerk dat Meijer levert is afgestemd op het budget en wensen van de opdrachtgever. Hierbij kijkt Meijer ook naar de toekomst. Daarom kiest Meijer bijvoorbeeld voor duurzame, onderhoudsarme materialen. Deze betalen zich op termijn terug in de vorm van lagere onderhoudskosten. Kwaliteit betekent ook een hoogwaardige afwerking, zowel van het interieur als het exterieur. Dit is niet alleen essentieel voor de representatieve functie van een pand, maar draagt ook bij aan een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Samenwerking met architecten en bouwpartners

Binnen de utiliteitsbouw werken wij samen met een vaste groep van vertrouwde partners en vooraanstaande architecten. Een ontwerp komt tot stand door gezamenlijk overleg. De details en de uitwerking nemen onze specialisten voor hun rekening. Wij plannen, overleggen en regisseren. Hiermee bewaken wij de belangen van ú als opdrachtgever en de kwaliteitsnormen voor ons als aannemer voortdurend.

 

Meer weten over utiliteitsbouw projecten, nieuwbouw of onderhoud? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.