Kwaliteit en waarde behouden.

Periodiek onderhoud, kleine verbeteringen of grootschalige renovaties. Geen project is te klein of te groot voor Meijer. Als ervaren aannemer realiseren wij elk onderhoudsproject van elke omvang vakkundig en efficiënt.

Onderhoud bedrijfspand

Interne verbouwingen, renovaties en algemeen onderhoud van uw bedrijfspand is maatwerk. Maatwerk betekend ook streven naar zo min mogelijk verstoring van de bedrijfsprocessen. Betrokkenheid maakt hierbij het verschil. Met een strakke planning en een flexibele houding bij het uitvoeren van de werkzaamheden garanderen wij een voorspoedig verloop van ieder onderhoudsproject. Door periodiek onderhoud aan uw bedrijfspand te laten uitvoeren verlengt u de levensduur en draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid voor u en uw medewerkers.
Heeft u interesse in periodiek onderhoud? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon.

Verbouwing woning

Woonwensen veranderen. Dit gegeven wordt door Meijer vakkundig vertaald in verbouwingen van een kwalitatief hoog niveau. Het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of het renoveren van een badkamer. Het zijn slechts enkele voorbeelden van projecten die Meijer voor particulieren realiseert. Meijer kiest daarbij steeds bewust voor een individuele benadering. Kwaliteit van wonen is immers een persoonlijke zaak. Wij zorgen dat uw verbouwing of renovatie soepel verloopt en de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk in de weg staat.

Renovatie oude gebouwen

Een verouderd, monumentaal pand renoveren of een bestaand pand een compleet nieuwe functie en bestemming geven. De reden voor het renoveren van een pand verschillen, maar één ding hebben zij gemeen. Het historische karakter van een pand behouden, met oog voor hedendaagse wensen en behoeften van bewoners en gebruikers. Het pand terugbrengen in zijn oude staat vraagt om een bijzondere aanpak. Bij Meijer gaan we uit van de oorspronkelijke materialen en details. Dit zijn belangrijke elementen die de authentieke uitstraling van een pand bepalen. Vanuit onze fullservice benadering dragen wij zorg voor alle aspecten binnen een renovatieproject. Het spreekt daarbij voor zich dat een goede samenwerking en vakmanschap doorslaggevend zijn voor een geslaagde renovatie.