Oplevering K.G Van Vliet Aalsmeer

In februari van dit jaar heeft Meijer het project van K.G. van Vliet afgerond. Dit logistieke centrum in Aalsmeer betreft onder andere een grote, brede laad- en loskuil met 10 sectional-deuren, ideaal voor efficiënt transport van materialen. De kuil sluit aan op assemblagehal van 22.000 m2 en 1.500 m2 kantoorruimte. Aan de voorzijde grenst er aan de hal een groot, open asfaltterrein voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens.

Dit bijzondere project is tot stand gekomen met onder andere Nederstigt Bouw Management, Architectenbureau Gerrit van der Vijver, Vink Installaties, Loos Betonvloeren, dakdekker Noort & de Vries, Van Leeuwen Kozijnen, Bimee Deuren en Durieux Schilderwerk. Opdrachtgever de heer  Van Vliet is tevreden over het verloop van de bouw. ‘’Ik heb al veel laten bouwen, maar er is toch een bepaalde klik met Meijer Bouw. Ik denk eraan om het volgende project weer door hen te laten uitvoeren.’’

Bekijk hier de drone film voor een impressie.

 

2018-02-09 16.22.13